Byamössan AB

Vi är ett litet personligt företag som ägs och drivs av Erica Stridsman och Kerstin Carbin. Två mössälskare som har som motto att: Mössa passar alltid!
Kerstin bor i Antnäs men är uppvuxen i Rosvik. Erica bor i Gammelstad men är uppvuxen i Korpilombolo. Tvättäkta bybor från grunden :-)
Vi startade företaget i december 2012 och sedan dess har vi haft fullt upp! Vi jobbar deltid i företaget och erbjuder personliga produkter, de flesta handsydda av oss med speciella tryck. Och de flesta tyger är dessutom ekologiska! Företaget säljer till privatpersoner, företag, föreningar och återförsäljare över hela landet. Alltid då och då medverkar vi på mässor och arrangemang där vi tycker att våra produkter passar in.
Vi är otroligt flexibla och anpassar oss efter kunden. Det är vår affärsidé också. Att kunna vara ett alternativ för privatpersoner eller företag som vill köpa mindre volymer men ändå få sin egen profil eller stil på produkterna. Vi produktutvecklar löpande och du får gärna höra av dig om du tycker vi saknar något i sortimentet eller om du har en frän idé som du vill få hjälp med!
Tack för att du tittade in hos oss!